MOLERSKI RADOVI PODGORICA,  TEL: +382 67 305 270 - MOLERAJ - GLETOVANJE - KREČENJE - FARBANJE STOLARIJE
  • MOLERSKI RADOVI PODGORICA
  • Back
    Next
MOLERAJ - GLETOVANJE - KREČENJE
TEL: +382 67 305 270
MOLERSKI RADOVI

Molerski radovi su veoma bitni gradjevinski radovi u enterijeru i eksterijeru zato što boja može dati oblik prostoriji isto koliko i namještaj ili zidovi. Da bi zidovi bili spremni za farbanje ili nanošenje nekog drugog završnog materijala, moraju biti odmašćeni, očišćeni od prašine, ravni i glatki. Zidovi se gletuju dva do tri pa čak i četiri puta po potrebi pre nego što se na njega nanese boja, dekorativni materijal, tapeti ili neki drugi završni materijal.
Prije nego što se odabere boja, dobro je prvo odrediti koja će boja ili element biti nosilac sistema boja. To može biti komad nameštaja, tepih, zid, pogled sa prozora... Nakon toga treba se odlučiti da li će sistem boja biti kontrastan ili harmoničan. Harmoničan sistem izaziva umirujuće raspoloženje (sve su boje u skladu) i kontrastni sistem (izaziva uzbudjenje i privlači pažnju).


GLETOVANJE

Prvo što treba da uradite je da pripremite zid za gletovanje. Ukoliko je zid jako prljav ili mastan obavezno kupite kalijumov sapun, razmutite ga u toploj vodi i premažite zid i sačekajte da se osuši. Ukoliko nije ovakav slučaj preskačete ovaj korak. Sledeće je nanošenje podloge. U farbari možete da kupite multikolor podlogu koja se sa vodom mješa u odnosu 1 deo podloge i 8 djelova vode. Time premažite zid. Ukoliko je zid problematičan u smislu vlage ili kondenza, prije podloge zidove namazati nekim sredstvom protiv buđi. Zidove lošeg kvaliteta (krečni malter, gips) premazuju se podlogom veće koncentracije. U ekstremnim slučajevima i 1:1.


KREČENJE

Da bi potpuno uzivali u svom domu posao oko krečenja i moleraja najbolje je prepustiti iskusnom majstoru moleru. Često se odlučujemo da posao oko krečenja prepustimo amaterima . Takve odluke najčešće rezultiraju kajanjem i osjećajem bačenog novca , a uzitak u lijepom ambijentu izostaje. Krečenje i moleraj kao zanat zahtjeva poznavanje matrijala, iskustvo u radu, osjećaj za ujednačen i kvalitetan  nanos boja, pedantnost i urednost  pri radu.

Pri kraju završenog posla razlike su ogromne. Ja kao moler koji nudi usluge krečenja mogu da garantujen  sledeće;

1. Dobicete  vrhunski kvalitet radova sa kojima ćete  sigurno biti zadovoljni
2. Posao ce biti završen u dogovorenom roku
3. Nakon završenih radova povjereni prostor će biti čist


KREČENJE - FARBANJE STOLARIJE - GLETOVANJE
Krečimo brzo i profesionalno sa materijalom za koji se dogovorimo sa Vama
U BIJELU BOJU 0,70 EURA, U DRUGU BOJU 0,80 EURA
Koristimo materijale po dogovoru sa Vama
Krečimo brzo, čisto i kvalitetno
TEL: +382 67 305 270
Email: mrvicadjolew@gmail.com
KRECENJE STANOVA
KRECENJE STANOVA
GLETOVANJE ZIDOVA
GLETOVANJE ZIDOVA
FARBANJE DRVENARIJE
FARBANJE DRVENARIJE
FARBANJE STOLARIJE
FARBANJE STOLARIJE
ODRŽAVANJE HIGIJENE - ČIŠĆENJE STANOVA

NA PRAVOM STE MJESTU UKOLIKO VAM JE POTREBNA POMOĆ U ODRŽAVANJU HIGIJENE U VAŠEM STANU


Jednokratna pomoć u kući, Periodična pomoć u kući, Generalno čišćenje objekata pred sezonu, Usisavanje i ribanje podnih površina, Čišćenje staklenih površina i prozora, Čišćenje prašine u kompletnom objektu, Čišćenje i dezinfekcija sanitarnih čvorova, Čišćenje i sređivanje pomoćnih objekata. Ostale usluge održavanja higijene na zahtjev klijenta

TEL: +382 68 358 579
ČIŠĆENJE - USISAVANJE
ČIŠĆENJE - USISAVANJE
ODRŽAVANJE HIGIJENE
ODRŽAVANJE HIGIJENE
ČIŠĆENJE STANOVA
ČIŠĆENJE STANOVA
ČIŠĆENJE PODOVA
ČIŠĆENJE PODOVA
PRANJE PROZORA
PRANJE PROZORA

MOLESRSKE USLUGE - ČIŠĆENJE STANOVA

CONTACT US

MOLERSKE USLUGE TEL: +382 67 305 270
ČIŠĆENJE STANOVA TEL: +382 68 358 579

Email: mrvicadjolew@gmail.com
FOLLOW US