ADRIATIC RADIO UZIVO
INFORMATIVNO - REKLAMNI BIZNIS PORTAL
Tel: +382 69 720 808, +382 69 100 140
ADRIATIC RADIO UŽIVO - RADIO STATION MONTENEGRO
MNE    MK    RS   BiH
ADRIATIC RADIO BIJELO POLJE CRNA GORA
ADRIATIC RADIO BIJELO POLJE CRNA GORA
ADRIATIC RADIO BIJELO POLJE CRNA GORA
ADRIATIC RADIO BIJELO POLJE CRNA GORA
Direktor marketinga Azra Hrapović, Tel: 050/430-208;   067/816-499;  067/639-696,   Fax:050/430-209,
    e-mail: adritic_radio@t-com.me, www.adriaticradio.me
KUĆA OZBILJNIH MARKETING POTEZA I IDEJA


Vaš Adriatic Radio sa Vama je punih 16  godina, medij isključivo zabavno-komercijalnog karaktera, primjer smo modernog i kvalitetnog. Kuća ozbiljnih marketing poteza i ideja uvijek Vam izlazi u susret sa novim, kvalitetnim i uspješnim marketing idejama što je pokazala saradnja i povjerenje preko petsto klijenata, povjerilaca i saradnika u cijeloj državi pa i u okruženju. Emisiona tehnika radio Adriatica locirana je na brdima Obrov, Bijelo Polje, Spas Budva, Vrmac Kotor i emituje program na frekfrenciji od 91.00 MHz, 104.3 MHz i 91.2 MHz Zona pokrivenosti radijskim signalom uz koji podrazumijevamo kvalitetan stereo zvuk obuhvata Bijelo Polje, Mojkovac, Berane sa okolnim naseljima kao i dio područja grada Kolašin i dio granice sa Srbijom. Vrijedi pomenuti da se nas program emituje 24 casa dnevno. Program emitujemo i putem interneta na www.adriaticradio.me kao i  preko nase facebook stranice Adriatic Radio.

Novina: program ove radio stanice pokrivace opstinu Kotor, Budvu, Tivat, Perast i dio Petrovca, na frekfrenciji 91.2 i 104.3.

        Ako nas pratite, saznaćete sve dnevne aktuelnosti kroz vijesti, zanimljiva ili vanredna desavanja kroz naše intervjue sa aktuelnim gostima , ako trazite posao slušajte oglase i obavještenja, a tu smo i za Vas odmor i opuštanje uz kvalitetnu i raznovrsnu muziku.Prednost radija kao medija oglašavanja je u povećanju efikasnosti, dostupnosti i prezentaciji Vašeg reklamnog spota uz zabavni i edukativni sadrzaj naseg programa. Snazna promocija radija kao medija oglasavanja ucinjece Vas spot dostupnim na svakom mjestu. Pomenućemo samo neke od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata: HIPOTEKARNA BANKA, MESOPROMET, EKO MEDUZA, DOO BJELASICA RADA, PG BANKA, CKB, NLB, DELTA GENERALI OSIGURANJE, LOVĆEN OSIGURANJE, ŽELJEZNIČKI PREVOZ CG, ERSTE BANKA, MOGUL, M.KABL, OBUĆA UNO, FOND ZA ZAŠTITU DEPOZITA, TELENOR, FRUCTAL, PELINKOVAC, hotel "MONTENEGRO", hotel "ŠAJO", Turistička agencija "Guliver" , Volcano, Premier....

Saradnja sa nama je garantovan uspjeh u poslovanju, značaj marketinga uzima primat u svim djelatnostima.

Razmotrite naš predlog i ponudu, jedan od vidova saradnje postace i Vaš put ka medijskoj svjetlosti. Tim iskusnih i kvalitetnih medijskih stručnjaka izradiće za Vas i putem talasa od 91MHz, 91,2 i 104,3 emitovati Vaš reklamni spot ili džingl ili ti sponzorski poduhvat.

Nadamo se da će marketing saradnja sa nama donijeti uspjeh i napredak u narednoj godini na obostrano zadovoljstvo.
ADRIATIC RADIO BIJELO POLJE CRNA GORA
MONTENEGRO BIZNIS je internet portal servisnog i reklamnog sadržaja, kreiran sa željom da na jednom mjestu objedinmo sve servisne informacije o biznisima i djelatnostima u Crnoj Gori, a ujedno da služi i za prezentiranje klijenata sajta, to jest reklamiranje  Vaše firme i Vašeg biznisa. Preko web prezentacije u okviru MONTENEGRO BIZNIS sajta  svaki član  ima mogućnost da posjeduje jednu ili više reklamnih web stranica sa tekstom,
fotografijama,banerima i video klipovima (zavisno od dogovora).
Za više informacija  kontaktirajte nas na tel:

069 720 808  i  069 100 140
© Copyright MONTENEGRO BIZNIS PODGORICA
Kontakt informacije:
Tel: +382 69 720 808, +382 69 100 140
E-mail:  studiomont55@gmail.com