PROJEKTUJEMO I IZVODIMO enterijerska rješenja za različite namjene: kuhinje, spavaće, dječije i radne sobe, biblioteke, kupatila, poslovnog prostora i prostorija za zabavu i odmor.Naš kreativno tehnički tim realizovaće svaku Vašu ideju i omogućiti Vam život i rad u idealno opremljenom stambenom i radnom prostoru u skladu sa svim zahtjevima udobnog stanovanja i modernog poslovanja savremenog čovjeka.
Faber art je porodična firma koja se bavi dizajnom i opremanjem enetrijera.
Vise od decenije iskustva, savremen dizajn, preciznost u izradi i mnogobrojni zadovoljni klijenti su dokaz naseg uspjesnog poslovanja.
Zahvaljujući visokim standardima kvaliteta, obim i kompleksnost poslova se svakim danom menjala i rasla. Danas, mi smo u mogućnosti da realizujemo svaku Vašu ideju i zamisao idealnog prostora, od izrade idejnog rešenja, 3D vizuelizacije, kao i koordinacije, organizacije i nadzora izvođenja svih enterijerskih radova i opremanja, po sistemu "ključ u ruke".S poštovanjem prema našim kupcima, a sledeći naše ideje vodilje: kvalitet, inovacije, poslovnost, možemo obećati da ćemo i dalje činiti napore kako bi Vaš stambeni i poslovni prostor oplemenili i učinili što prijatnijim.
FABER ART INTERIOR PODGORICA Tel: +382 68 054 068 i +382 67 252 157
Tel:  +38268054068 i +38267252157
PROJEKTI FABER ART
PLAKARI FABER ART
KUHINJE FABER ART
Dizajn i opremanje enterijera PODGORICA CRNA GORA
Slavko Komatina
Tel:   +38268054068 i +38267252157
Email slavkokom@gmail.com

KUHINJA je prostor u stanu nastao na osnovu tradicije ognjišta koje je okupljalo sve članove porodice. Zbog toga, kuhinje moraju da budu prvenstveno praktične za korišćenje, ali takodje treba da su i modernog dizajna.Zato treba biti veoma pažljiv u odabiru boja i materijala. Moderne kuhinje se uglavnom
rade po mjeri prostora. Veliki izbor materijala i okova nam omogućava da izađemo u susret svim zahtjevima koji se pred nas postavljaju.
AMERIČKI PLAKARI (ugradni plakar ili klizni plakari) je proizvod koji je prilagodljiv prostorima različitih dimenzija. Od kliznih plakara se prvenstveno očekuje da budu praktični i funkcionalni, a veliki izbor boja i dezena i velika mogućnost kombinacija materijala nam omogućuje da moderan dizajn plakara upotpuni prijatan izgled vašeg prostora. Garderobnu sobu gotovo svako vidi kao idealno rješenje za odlaganje garderobe, vjerovatno zato što to i jeste tako.Garderobna soba je privilegija koja se dobija mudrim planiranjem prostora. Medjutim, često i tamo gdje nisu predvidjene projektom može da se odvoji dio prostora za njih.Ovo treba imati u vidu prije nego što se odlučite za konačno rješenje.
FABER ART PODGORICA MONTENEGRO   2013
ENTERIJER PODGORICA CRNA GORA

Dizajn i opremanje enterijera PODGORICA CRNA GORA
Slavko Komatina Tel:   +38268054068 i +38267252157
Email slavkokom@gmail.com
Faber art
FABER ART je upravo jedinstveno mjesto za diskretno uživanje u najboljem svjetskom dizajnu enterijera, namještaja i predmeta za opremanje životnog i radnog prostora.
Luksuz je veoma lična stvar - samo Vaša, nadasve sofisticirana, ali pomalo hirovita sklonost ka lijepom, izuzetnom i nesvakidašnjem.
Pred Vama se ne nalaze samo vanserijske kolekcije naprestižnijih italijanskih brendova, već ekskluzivni simboli po kojima se prepoznaju privilegovani ljudi sa posebnim osjećajem za neobično, drugačije -- jednostavno, luksuz.
namjestaj po mjeri
kuhinje po mjeri
plakari po mjeri
klizni plakari
americki plakari
kancelarijski namjestaj
dizajn enterijera
gipsani radovi
parketarski radovi
klimatizacija
ventilacija
grijanje
zastakljivanje terasa
stolarija
adaptacija stana - kuce
opremanje lokala
postavljanje keramike
vodoinstalaterski radovi