POLJOPRIVREDNA APOTEKA GARDENLUX NIKSIC
Back
Next
KONTAKT TEL: +382 40 218 140 / fax : +382 40 218 140 GSM: +382 67 426 888
HUNTER Sistemi za navodnjavanje

Sistemi za navodnjavanje svih veličina, od kućnih bašti do velikih parkova. Ako želite zaista dobar sistem za navodnjavanje, onda je Hunter pravi izbor. Firma Hunter je otvorila svoj prvi pogon 1981. godine, i tada je započela proizvodnja, u svetu danas najpopularnijeg rotacionog rasprskivača. Slavu firme je zasnovao PGP rotacioni rasprskivač, uz čiju popularnost je firma ojačala, tako da je danas svuda smatraju primerom koji treba slediti.

Današnja Hunter ponuda je postala potpuna, tako da svojim izuzetno kvalitetnim proizvodima u celini zadovoljava i potrebe projekanata, kao i potrebe profesionalnih izvođača radova na sistemima za navodnjavanje. Bez obzira na to da li je reč o Vašem dvorištu, maloj bašti ili o ogromnom parku za slobodno vreme, pouzdanost Hunter proizvoda je upravo ono što ste oduvek tražili. Ako su Vam potrebni rotacioni ili spray-rasprskivači, odgovarajući ventili ili automati za upravljanje, ako želite kompletan sistem za navodnjavanje, treba da upamtite samo jedno ime - a to je Hunter®.

Preduzeće Hunter je kupilo preduzeće Walla-Walla (ćerka preduzeća L.R. Nelson-navodnjavanje) i time postala proizvođač MP ROTATOR rasprskivača. Od septembra 2007. godine proizvodnja je preseljena u San Marcos. Hunter je postao distributer ovih samostalnih rasprskivača i time se ovaj rasprskivač vratio u Hunterovo “gnezdo”. Naime MP ROTATOR rasprskivač je jedan od najvažnijih patenata Eda Huntera.
ORGANSKA I MINERALNA DJUBRIVA, SUPSTRATI I HUMUSI

U Garden Lux centru možete naći različite vrste organskih i mineralnih đubriva, gdje izdvajamo proizvode norveške kompanije Yara, koji su oznaka za brend i znak za kvalitet i uspjeh u proizvodnji.
Svaki Yara proizvod je, prije svega, namijenjen da u potpunosti zadovolji sve potrebe biljke za elementima bez obzira na specifičnost usjeva, proizvodnje, kao i razlike u kvalitetu zemljišta i klime. Nudimo Vam kompletan asortiman đubriva za ishranu biljaka:
Granulisana đubriva - kompleksna NPK đubriva sa mikroelementima namijenjena za osnovno i predsjetveno đubrenje, kao i prihrane tokom vegetacije
Vodotopiva đubriva - kompleksna NPK đubriva sa mikroelementima koja se u vodi rastvaraju bez ostataka, namijenjena za prihranu usjeva preko sistema za navodnjavanje, hidroponiju kao i za folijarne tretmane
Dopunska đubriva - mono i dvokomponentna đubriva za osnovno i predsjetveno đubrenje, prihranu tokom vegetacije (bilo da se prihranjuje rasturanjem po površini, inkoropracijom u zemljište, preko sistema za navodnjavanja ili za hidroponski način gajenja) ili za folijarno đubrenje
Ukoliko je Vaše interesovanje proizvodnja rasada, nudimo Vam najkvalitetnije vrste supstrata, kako za sjetvu tako i za pikiranje. Kao i sve vrste supstrata i humusa za kvalitetan uzgoj ukrasnog bilja koje se gaji na otvorenom ili u zaštićenom prostoru.
POČETNA

© 2015 GARDENLUX  CRNA GORA. All Rights Reserved
EUROLES CRNA GORA
Designed by MONTENEGRO BIZNIS
Sava Stanojevića br. 21, Mokra Njiva, Nikšić
tel: +382 40 218 140 / fax : +382 40 218 140
GSM: +382 67 426 888 ,  email: gardenlux@t-com.me
Firma Garden Lux d.o.o osnovana je  2004.godine.
Specijalizovana je za projektovanje, konsalting i montažu sistema za zalivanje, sa ciljem da se crnogorskom tržištu ponudi kvalitetna usluga u ovoj oblasti.Osim prodaje sistema za navodnjavanje, Garden Lux nudi usluge projektovanja, implementacije istih, kako na manjim, tako i na velikim, javnim površinama, parkovima, pa i sportskim terenima.